Saturday, October 2, 2010

Savikäpp

  Pigem nagu kobakäpp, heh ei, asi ei ole tegelikult nii hull! Lihtsalt riimus nii hästi :D
Niisiis tutvustan teile oma kõige viimasemaid tegemisi, mis alles varases küpsemis eas. Lihvimist vajab üks kruus ja ehtekarp. Iga kord kipuvad tõsi küll mu kruusidel tulema hiigelsuured sangad ja karbi ääred loperdavad, kuid küll nad varsti sirgeks silun ja siis võtan ühe normaalse tassi ja mõõdan selle pealt järgmine kord silma. Kruusi mustril kasutasin üht lihtsaimat tehnikat, pitsi tembeldamist. Kui te juhtumisi pole sellest varem kuulnud, siis hakkab teile see kindlasti meeldima. Vormiga valmis vajalikud osad oma saviesemel niiõelda ning enne kokku lappimist(panemist) asetage oma lemmikmustriga pits kohale kuhu soovite mustrit ning käige õrnalt rulliga üle ja nõnda Musteri müsteerium võlub teid peagi!
  ehetekarbil kasutasin teisi templeid, mis leidsin redutavat tiimari poes. Ma tean, et karbi pitsiline kaas ei pruugi ühtida nüüd küll südame märkidega, kuid see ei ole nii suur kaotus, sest esimesed katsetused jäävad vast kodu seinte vahele. Järgmised sobitan paremini kokku. Glasuuri lähen millaski ostma, nii et värvi koha pealt ei tea veel midagi õelda, kuid loodetavasti saab teha nii, et segan neid ja lasen voolama, mis muidugi annab igakord ainulaadse tulemuse ;P
  veel lisasin teile vaatamiseks, mu viiamst lõpuni valminud tööd, mis on vähe huvitavam kui need hallid könnid esimeses järgus :D . Selle nii-õelda kruusi lootsin teha endale ikka joomise eesmärgil, kuid nagu alati sattusin suurustusest vaimustusse ja kruus tuligi üleliia kohmakas ja õrn oma sanga pärast. Lõppude lõpuks pintseldasin ta veel madala kuumuse glasuuriga üle ja temast sai nüüd mulle ustav pliiatsi, kreemi- mis iganes asja tops mu laual ja see tõesti istub talle ideaalselt! Tema on tehtud pruunist kõrgkuumus savist, vähese teralisusega.
  Täna käisin lõnga ostmas mütsi jaoks, mille ma endale lunisin ;D. Kassi kõrvadega müts saab siis tulema vägagi karvase halli lõngaga. Samal ajal avastasin endale imepoe Piste, kus leidub kõike kõige paremat meisterdamiseks, nii et teen head reklaami ja hakkan ustavaks kliendiks "thumbs up"



Side lõpp- I'm out for tonight!

No comments:

Post a Comment